Singapore Airlines maakt Zuidoost-Azië bereikbaar vanaf Groningen


Singapore Airlines gaat nauw samenwerken met Groningen Airport Eelde en Nordica, dat maakte een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij vandaag bekend op een persconferentie op Groningen Airport. Passagiers kunnen via Kopenhagen makkelijk overstappen op de vlucht naar Singapore. Eenmaal in Singapore kan er eventueel overgestapt worden naar talloze bestemmingen in bijvoorbeeld Indonesië, Thailand, Australië of Nieuw-Zeeland.

Comfortabele vliegtijden
De vlucht uit Groningen komt om 10:20 aan in Kopenhagen en om 12:30 vertrekt de vlucht naar Singapore. Op de terugreis komt de vlucht uit Singapore aan om 06:25 in Kopenhagen en om 07:45 vertrekt de Nordica vlucht naar Groningen. De overstap is dus maximaal 2 uur en 10 minuten!


Springplank
Marco van de Kreeke (directeur GAE) is blij met deze nieuwe verbinding: “Niet alleen is het mogelijk om vanaf de noordelijke luchthaven naar Singapore te vliegen. Maar nu zijn Azië, Australië en Nieuw-Zeeland ook te bereiken vanaf Groningen Airport Eelde. Een zeer waardevolle toevoeging aan ons bestemmingenaanbod.” Reizigers kunnen vanaf Singapore eenvoudig en met een korte overstaptijd doorvliegen naar bestemmingen zoals Jakarta, Sydney, Melbourne, Perth of Auckland.

Reisbureau
Vluchten naar of via Singapore zijn te boeken via online boekingswebsites zoals skyscanner.nl of via het reisbureau. De vluchten tussen Groningen en Singapore vinden plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag met de volgende vluchttijden, inclusief aansluitingen:

                    *Aankomst volgende dag

Reacties

Een reactie posten