Nieuw vanaf Eelde: Dublin, Manchester en Glasgow

Door de uitbreiding van de vluchten tussen Groningen en Londen naar drie keer per dag worden ook Dublin, Manchester en Glasgow bereikbaar vanaf Eelde. Daar is wel een overstap voor nodig in Londen. Dat maakte Groningen Airport Eelde vanmiddag bekend op een persconferentie. 

Net als op de hubverbinding naar Kopenhagen wordt het voor passagiers mogelijk om met één ticket door te vliegen naar deze bestemmingen. Alledrie de bestemmingen zijn nieuw in het aanbod van Eelde. 

Temple Bar, Dublin

Manchester
Manchester is een gewilde bestemming vanaf Eelde. Al in 2015 schreef Groningen Airport een enquête uit onder de zakelijke gebruikers om de behoefte te peilen voor een lijndienst naar Manchester. In 2016 was het bijna zo ver, maar ging de luchthaven van Bremen er op het laatste moment met de buit vandoor.

Lage prijzen
Komende winter vliegt Flybe dagelijks naar Londen. Vanaf 26 maart gaat de frequentie omhoog naar 18 keer per week. Retourvluchten zijn al te boeken vanaf €59,96. Retourvluchten naar Dublin, Manchester of Glasgow zijn er al vanaf €106,54. Meer weten over de verbinding met Londen? Lees ook eens het artikel 'Makkelijk naar Londen vanaf Groningen'. 


Reacties