Nordica vanaf Groningen Airport Eelde naar Nice

Deze zomer kunnen reizigers elke week rechtstreeks vanaf Groningen Airport Eelde naar Nice vliegen. In het hoogseizoen, vanaf 16 juni tot 6 oktober 2018 vliegt Nordica, in samenwerking met LOT Polish Airlines, elke zaterdag naar de Franse badplaats. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €79,99 (enkele reis) en te boeken via de website van Nordica.


Ook via de hub München is het mogelijk om naar Nice te vliegen. Een rechtstreekse vlucht en een vlucht met een tussenstop zijn te combineren zodat je ook voor een korte citytrip of zakenreis makkelijk vanaf Groningen Airport Eelde naar Nice kan reizen. 

Nordica stationeert een toestel op Groningen Airport Eelde. Eerder werd al aangekondigd dat zij hiermee dagelijks naar Kopenhagen (2 keer per dag), München en Brussel vliegen. Op zaterdag is er ruimte in het vliegschema van het gestationeerde toestel. Nordica gaat deze ruimte nu inzetten om naar Nice te vliegen. 

Bowy Odink, commercieel manager Groningen Airport Eelde: “Het is geweldig dat Nordica hun bestaande routeportfolio nog verder uitbreidt op onze luchthaven. Wij zijn enorm enthousiast dat we Nice kunnen toevoegen aan ons bestemmingenaanbod.”Reacties