Mobiliteit en Groningen Airport groots op de agenda bij Let's Gro 2017

Woensdag begint de vijfde editie van het inspiratiefestival Let's Gro. Het festival over de toekomst van Groningen wordt ieder jaar groter en interessanter. Dit jaar zijn er meerdere sprekers en bijeenkomsten over mobiliteit, waaronder het onderwerp Groningen Airport Eelde.


De stichting Freedom of Mobility geeft op donderdag om 13:00 een presentatie over de bereikbaarheid en leefbaarheid van het centrum, de regio en Groningen Airport Eelde. Wat is naast lopen en fietsen de beste vorm die kan aansluiten op de magneettrein? Aansluitend is er de themasessie Finding NeMo. Tijdens deze sessie word je bijgepraat over wat er allemaal gebeurt op het gebied van Nieuwe Mobiliteit in Regio Groningen – Assen en welke kansen dit geeft voor de regionale bedrijvigheid.

Keynotes
In de avond geeft Carlo van de Weijer (TomTom) een lezing over de snelle veranderingen in de wereld van mobiliteit. Na het verhaal van Carlo van de Weijer geeft Geert Kloppenburg (alumnus van de Rijksuniversiteit Groningen) zijn visie op mobiliteit voor onze regio. Hoe kan Groningen nog veel meer profiteren van Groningen Airport Eelde is een van de onderwerpen die hij aandraagt. Carlo en Geert gaan na hun keynotes met elkaar en het publiek in discussie.

Toegang tot de activiteiten is gratis. Het volledige programma is te vinden op de website van Let's Gro. FlyGRQ is ook aanwezig bij een aantal presentaties en houdt je live op de hoogte via Twitter.


Reacties